over ons

ons bedrijf

wie zijn wij

076auto

We zijn een jong bedrijf met een grote passie voor auto’s.
U kunt bij ons terecht voor jong gebruikte auto’s en oudere auto’s.
We controleren deze altijd met liefde en plezier, voorzien deze van een nieuwe apk, waardoor u zorgeloos en veilig de weg op kunt.
We verzorgen ook het interieur, door middel van ultrasoon reinigen.
Doffe koplampen die door de uv stralingen verweren laten we weer mooi helder stralen. Uw occasion ziet er altijd stralend uit.

Wat vinden onze klanten

Klanten omschrijven onze manier van handelen als eerlijk en transparant met een grote dosis vakkennis, ervaring en passie voor onze branche. Onze werkwijze word als positief ervaren, we hanteren bijvoorbeeld geen vaste openingstijden omdat onze auto’s te bezichtigen zijn op afspraak, overdag, avond of zelfs gedurende het weekend maken we graag tijd voor u vrij. Door onze slimme manier van inkopen zorgt dit ervoor dat we onze auto’s zeer scherp geprijsd kunnen aanbieden. De prijs die u ziet, is ook de prijs die voor de auto betaald wordt. Kosten om een auto rijklaar te maken vinden we iets wat bij onze service hoort.

wie zijn we

onze visie

“Koop slim in, hou de kosten laag, zorg voor een goede service en de mensen komen graag bij je terug.”

Dat deze visie succesvol is, blijkt uit de vele klanten die inmiddels hun tweede occasion bij ons aangeschaft hebben, en ons ook graag aanbevelen aan hun omgeving.

onze missie

“Het geheim van het succes is eerlijkheid”

We omschrijven onze missie als iedere dag een nieuw streven naar de beste service voor onze klanten, ongeacht de prijs behandelen we iedereen gelijk en op een wijze waarop we zelf graag
behandeld worden.

service

wat kunnen wij doen voor je

Onze diensten

polijsten
vanaf. €45,-
polijsten van de koplampen

koplampen polijsten

Door weer en licht (UV), kunnen koplampen dof worden, waardoor de auto afgekeurd zal worden.

Door deze te polijsten worden de lampen weer helder, en kunt u weer veilig op weg.

auto tranport
prijs in overleg
ophalen van u auto als u niet verder kan

AUTO transport

Met een ruime ervaring staat 076auto.nl regio Breda op een vakkundige manier tot uw beschikking voor het slepen van uw wagen na panne of een ongeval. We staan steeds garant voor een goede en snelle service. De diensten die we aanbieden omvatten het slepen, takelen en bergen van wagens. Neem contact op en vertrouw op het 24/7 takelen van uw voertuig door deze expert.

auto reiniging
vanaf €50,-
van binnen en buiten u auto als nieuw

AUTO REINIGING​

De reiniging van dashboard en console zijn alle opbergvakjes tussen de stoelen en in het dashboard. Deurpanelen altijd goed voor blikjes, zakdoekjes, papiertjes, klokhuizen en dergelijke, weg ermee. Stoel reiniging werkt als volgt: Ik zet de zitting van de stoel in zoals dat genoemd wordt en daarna schrob ik er met een klein borsteltje de zeep in de vezel, zodat al het vuil los komt.

Bij extreme vervuiling worden extra kosten in rekening gebracht.